De Perfecte Start

Meten is weten

Ben je klaar om je eerste stappen te zetten, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Een 3D Foto bouwt intern draagvlak op, verhoogt het kennisniveau van uw medewerkers én levert alle inzichten die jouw bedrijf nodig heeft om Better Business resultaten op schaal te realiseren.

De uitdaging

De waarheid is dat veel bedrijven hun duurzaamheidsdoelstellingen niet behalen. In de meeste gevallen is dat falen direct gekoppeld aan het maken van een valse start. Een klein team van gemotiveerde medewerkers realiseert meestal de eerste successen. En dat is natuurlijk geweldig! Helaas hebben deze medewerkers ook andere taken, waardoor er geen tijd is om de lijn door te trekken. De veelbelovende nieuwe initiatieven worden herleid tot “afgerond project”. Vervolgens is alles weer gewoon business-as-usual. Pas dan wordt het duidelijk dat er een gebrek is aan 3 cruciale fundamenten voor het boeken van structurele resultaten: Interne Ondersteuning, Collectieve Kennis & Business Focus.

De oplossing

De kunst is om duurzaamheid vanaf het begin tot een zaak van iedereen te maken. Hoe je dat doet? Door niet te snel van start te gaan met het uitrollen van initiatieven. Begin bij de fundamenten en maak een 3D Foto van uw organisatie. Terwijl onze experten de duurzaamheid van uw organisatie meten, werken we simultaan aan het kennisniveau van uw medewerkers. We nemen hen mee op een inspirerende reis vol nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden. Dit zorgt ervoor dat wanneer wij klaar zijn met het meten van uw huidige staat, iedereen de resultaten juist weet te interpreteren én alvast geïnspireerd is om structurele impact te maken binnen zijn/haar rol en expertise.

3D Foto: Start met inzicht & draagvlak

Meten Duurzaamheid

- MATURITEITSNIVEAU -

Hoe bereid zijn je medewerkers en bestuursleden om bij te dragen?

  Better Business Enquête

Onze anonieme digitale enquête peilt naar de intrinsieke motivatie van medewerkers en het management om te innoveren voor het boeken van Betere Business resultaten.


Better Business Inspiratie

Samen kijken we naar wat jouw onderneming vandaag al  goed doet en maken we een eerste vergelijking met je belangrijkste concurrenten.

- UW MATURITEITS NIVEAU -
Meten Kennis over Duurzaamheid

- KENNISNIVEAU -

Wat is het collectieve kennisniveau van jouw organisatie?


Better Business Introductie

Tijdens een introductie over de duurzaamheid transities, aan de hand van de Sustainable Development Goals, leren we elkaar beter kennen en enthousiasmeren je medewerkers.


Better Business Board 

Krijg toegang tot Sustainability Partner’s Digitale Inspiratie Workplace & ontdek inspirerende voorbeelden uit de praktijk!

- UW KENNISNIVEAU -
Meten Impact op mens milieu en samenleving

- IMPACTNIVEAU -

Waar laat je kansen liggen om Betere Business te doen?

  B Impact Assessment ™

Welke positieve impact heeft jouw bedrijf op medewerkers, klanten, de gemeenschap en het milieu? Vergelijk jouw Impact-scores met + 100.000 andere bedrijven over de hele wereld.


  SDG Contributie Assessment

Welke individuele bijdrage levert jouw bedrijf vandaag aan elk van de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties?

- UW IMPACTNIVEAU -
Met KMO-Portefeuille
Contacteer ons voor meer info
Nul meting Duurzaamheid
Sustainability Partner bv
Mimosalaan 18 - B3191 Hever 
info@sustainabilitypartner.be
+32 (0)15 52 07 71

BE 0777 602 478
RPR Leuven
Page link
Proud partner
KMO-Portefeuille
We zijn een trots lid van The Shift
We zijn een trotse partner van Go Forest
B Leaders Database
Wij zijn trots lid van Voka

© 2021 Sustainability Partner