Jouw (Shared) Sustainability Manager

Wat is een Shared Sustainability Manager ?

Kleine en middelgrote ondernemingen missen vaak de tijd, het geld en de kennis om consistent te verduurzamen. Daarom bieden we ook Shared Sustainability Managers aan. Dit zijn experten, wiens tijd je deelt met een beperkt aantal andere bedrijven. Zo vermijdt jouw bedrijf hoge kosten op de loonlijst en werkt jouw bedrijf toch met expertise én efficiëntie aan een duurzamere toekomst!

  Meten

Wat je niet meet, kun je niet managen. Daarom starten we met een Impact-Scan. Tijdens de Scan leert jouw Sustainability Manager je bedrijf beter kennen. Simultaan werkt hij of zij aan het vergroten van draagvlak voor duurzaam ondernemen bij je medewerkers. De Impact-Scan biedt jouw bedrijf bovendien alle inzichten die het nodig heeft om haar huidige duurzaamheidspositie te bepalen & deze stap voor stap te verbeteren:

Ken de duurzaamheidspositie van je bedrijf op vlak van: goed bestuur, medewerkers, maatschappij, milieu én klanten.

Vergelijk jouw impact scores met meer dan 100.000 andere ondernemingen wereldwijd.

Verwerf inzicht in de inefficiënties van je organisatie & ontdek waar de kansen liggen om (nog) Betere Business te doen.

Actieplan & Executie

Nadat de complete sociale en ecologische staat van jouw bedrijf zorgvuldig is gemeten, brengt jouw Sustainability Manager de kansen, uitdagingen en quick-wins in kaart. Samen worden heldere ambities en transparante KPI’s vastgelegd in een duurzaamheidsplan. Hij of zij gaat vervolgens samen op zoek naar de meest geschikte oplossing om jouw doelstellingen binnen tijd & budget te behalen. Jouw Sustainability Manager begeleidt jouw onderneming én haar medewerkers stap voor stap naar een duurzamere toekomst, met betere business als resultaat!

Contacteer ons voor meer info
Wat is een Shared Sustainability Manager ?
Sustainability Partner bv
Mimosalaan 18 - B3191 Hever 
info@sustainabilitypartner.be
+32 (0)15 52 07 71

BE 0777 602 478
RPR Leuven
Page link
Proud partner
KMO-Portefeuille
We zijn een trots lid van The Shift
We zijn een trotse partner van Go Forest
B Leaders Database
Trots lid van Voka

© 2021 Sustainability Partner