Met kleine gerichte stappen, zorgen we voor groots resultaat

Is de wereld beter, omdat mijn bedrijf bestaat? Dat is de vraag die elk bedrijf zichzelf zou moeten stellen om relevant te blijven voor de toekomst. De volgende vraag is onvermijdelijk: Hoe maak je zo iets meetbaar? Daarvoor ontwikkelde Sustainability Partner, The way to B™. Een vijf stappenplan om de impact van jouw onderneming consistent te meten & te verbeteren. Een holistische benadering, die de volledige organisatie enthousiasmeert en meeneemt op een continue verbeteringsreis met Betere Business als resultaat. The way to B

Een strategie om de impact van organisaties consequent te meten en te verbeteren.
MEET
VERBETER

1. Start met inzicht & draagvlak

Ga niet te snel van start met het uitrollen van initiatieven. De 6P-regel (Prior Proper Planning Prevents Poor Performance) is een standaard managementregel, die ook geldt voor duurzaam ondernemen. Neem eerst rustig de tijd om de huidige staat van je onderneming te meten. Ontdek waar je vandaag al impact maakt en waar  je kansen laat liggen. Een 3D-foto bouwt intern draagvlak op én levert simultaan alle meetbare inzichten die jouw bedrijf nodig heeft om Better Business resultaten op schaal te realiseren. Ben jij klaar voor de eerste stap?

2. Leer je stakeholders écht kennen

Wil je als onderneming duurzame impact maken? Dan is het belangrijk om een bedrijfscultuur te creëren die buitengewoon nieuwsgierig is naar wat er zich in de buitenwereld afspeelt. Dit stelt jouw onderneming in staat om verborgen behoeften te detecteren. Zo kun je je concentreren op het oplossen van problemen die er écht toe doen voor je stakeholders. In plaats van te proberen de wereld in één keer te redden, helpen we jouw medewerkers om in te zoomen op de uitdagingen die aantrekkelijk zijn voor je stakeholders én voor de hand liggend zijn voor jouw specifieke onderneming om als eerste aan te pakken.

3. Ga van visie naar missie, met Betere Business als resultaat!

Nadat de complete sociale en ecologische staat van je bedrijf zorgvuldig is gemeten, vertalen we jouw visie naar een inspirerende duurzame missie. Samen zetten we heldere Ambities en bepalen we KPI’s, die je indien gewenst ook transparant kunt delen met je stakeholders. 


Strategie Duurzaamheid
Sustainability Partner bv
Mimosalaan 18 - B3191 Hever 
info@sustainabilitypartner.be
+32 (0)15 52 07 71

BE 0777 602 478
RPR Leuven
Page link
Proud partner
KMO-Portefeuille
We zijn een trots lid van The Shift
We zijn een trotse partner van Go Forest
B Leaders Database
Trots lid van Voka

© 2021 Sustainability Partner