Jouw gids naar impact ondernemen

Je wil wel duurzamer ondernemen maar,… zoals veel KMO’s heb je een gebrek aan tijd, geld en kennis om consistent te verduurzamen? Dan is een Shared Impact Manager de ideale oplossing! Een Sustainability Expert, wiens tijd je deelt met een beperkt aantal andere bedrijven. Zo vermijd je hoge kosten op je loonlijst én kan jouw KMO toch zorgeloos bouwen aan een duurzamere toekomst.Chart Column  STAP 1 :  Starter Scan

Wat je niet meet, kun je niet managen. Daarom starten we met een Starter Scan. Tijdens de Scan leert jouw Impact Manager je bedrijf beter kennen en jij hem/haar. Simultaan werkt hij of zij aan het vergroten van kennis en draagvlak bij je medewerkers. De scan biedt jouw bedrijf bovendien alle inzichten die het nodig heeft om haar huidige duurzaamheidspositie te bepalen én deze stap voor stap te verbeteren op vlak van:

Building Columns

GOED BESTUUR

Wat uw bedrijf doet om haar missie, ethiek, verantwoording en transparantie te verbeteren.

Benchmark Score: 

_______

Wat uw bedrijf doet om bij te dragen aan het verbeteren van  financiële, fysieke, professionele & sociale welzijn van haar medewerkers.

Benchmark Score: 

_______

Users

MEDEWERKERS

House Flag

MAATSCHAPPIJ

Wat uw bedrijf doet om bij te dragen aan het economische & sociale welzijn van de gemeenschappen waarin het actief is.

Benchmark Score: 

_______

Envira Gallery

MILIEU

Wat uw bedrijf doet om haar algehele milieubeheer te verbeteren.

Benchmark Score: 

 _______

KLANTEN

Wat uw bedrijf doet om de waarde te verbeteren die het creëert voor zijn directe klanten & de consumenten van zijn producten of diensten.

Handshake Simple

Benchmark Score: 

_______

Circle Check Ken de duurzaamheidspositie van je bedrijf op vlak van: goed bestuur, medewerkers, maatschappij, milieu én klanten.

Circle Check Vergelijk jouw impact scores met meer dan 100.000 andere ondernemingen wereldwijd.

Circle Check Verwerf inzicht in de inefficiënties van je organisatie & ontdek waar de kansen liggen om (nog) Betere Business te doen.

Circle Check Adviesrapport gebaseerd op de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties (UN)

Customer feedback 92%

Customer Feedback Report 2023

Person Hiking  STAP 2 : The way to B

Tijdens de eerste stap hebben we de complete sociale en ecologische staat van je bedrijf zorgvuldig gemeten. We weten nu perfect wat je vandaag al goed doet, waar de quick-wins te vinden zijn én waar er mooie kansen liggen voor impact ondernemen op lange termijn. Nu is het tijd om onze bewezen “The Way to B” aanpak volledig af te stemmen op het ambitieniveau van jouw onderneming.


Vervolgens gaat je Shared Impact Manager samen met jouw medewerkers op zoek naar de meest geschikte oplossingen, om jouw doelstellingen binnen tijd & budget te behalen. Samen gaan we stap voor stap naar een duurzamere toekomst, met Impact Business als resultaat!

Meer info over “The Way to B”
Duurzame Business is Betere Business
Sustainability Partner bv
Mimosalaan 18 - B3191 Hever 
info@sustainabilitypartner.be
+32 (0)15 52 07 71 
BE 0777 602 478
RPR Leuven
We zijn een trots lid van The Shift

Proud partner of

KMO-Portefeuille
Universiteit Antwerpen

Proud member of

Act Show Prove
B Corp Certified